Rijstijlmonitoring steeds meer beschikbaar

Er is op allerlei manieren info beschikbaar over de rijstijl van de bestuurders van voertuigen. Denk maar aan de boordcomputer, inplugtoestellen, … Zelfs via de smartphone is rijstijlmonitoring mogelijk. Deze toestellen verzamelen parameters die je rijstijl bepalen: snelheidsoverschrijdingen, hard remmen of versnellen, scherp sturen, … DrivOlution analyseert, bewaakt, benchmarkt en begeleidt de individuele chauffeurs in deze toepassingen.

Betrouwbare rijstijldata

DrivOlution heeft ervaring opgebouwd met een hele reeks systemen die bruikbare en betrouwbare rijstijldata opleveren. Via ons Drive Change Now systeem (DCN) integreren we al deze data.

Online coaching die werkt

Onze expertise rond coaching en gedragsverandering laat toe om uw rijstijlinformatie te verwerken tot begrijpbare boodschappen voor de eindgebruikers. Het doel is altijd om tot veiliger en/of zuiniger rijgedrag te komen.

Verzekering gebaseerd op de rijstijl van de chauffeur

Rijstijlmonitoring wordt dé toepassing om ongevalsrisico en verbruik onder controle te brengen. Wilt u uw klanten een nieuwe voordeligere verzekeringsformule aanbieden op basis van hun rijstijl? Dan is DrivOlution uw sparringpartner met kennis van zaken. DrivOlution helpt u bij de ontwikkeling van uw Usage Based Insurance (UBI) visie en concept. Daarnaast staan we u bij in het maken van de juiste technische keuzes tot en met de volledige implementatie.

Neem vrijblijvend contact op met Jan De Strooper via +32 495 16 12 14.

Wilt u meer weten?

Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Wij luisteren naar uw verhaal en tonen u de resultaten van onze unieke aanpak.

Mis niets van de ontwikkelingen rond veilig en zuinig rijden