Vergroening van het wagenpark

Uw wagenpark groener maken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De grootste uitdaging is prioriteiten stellen. Wat is voor uw organisatie het belangrijkst en in welke mate kunnen die worden gecombineerd?  

Wil je een groen beeld? Of liever een aantrekkelijke auto in de "war for talent" of het comfort van een grote auto voor wie veel kilometers moet afleggen? Of een lage VAA? Spelen infrastructuur en oplaadstations een rol? 

Hoe pak je dit allemaal aan? Wat zijn de mogelijke wisselwerkingen? Wij brengen u duidelijkheid in uw opties, gebaseerd op uw huidige vloot. 

Wat doen we concreet?   

  • Analyse van het vergroeningspotentieel 
  • Peiling bij werknemers naar behoeftes en mogelijke weerstand
  • Opstellen realistisch actieplan


Ook bij de uitvoering van het actieplan, staan we je graag bij. Zo geven we advies over het beleid of bieden we bijvoorbeeld ondersteuning in het vernieuwen van de car policy. Tot slot geven we de werknemers de informatie die ze nodig hebben bij de overgang naar een wagen op alternatieve brandstof. Vragen als ‘Hoe gebruik je je nieuwe wagen?’ of ‘Hoe rijd je er op een ideale manier mee?’ beantwoorden we aan de hand van opleidingen of infosessies.