Subsidies code 95 opleidingen

Subsidies Code 95

KMO-Portefeuille

Dankzij de KMO-portefeuille kan je tot 30% besparen via de Vlaamse overheid. Deze subsidies zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen uit het Vlaamse gewest. Advies: DV.A105821 - Opleidingen: DV.O105819
Meer info vind je op KMO-portefeuille

Sociaal Fonds Transport en Logistiek

Transportbedrijven die vervoer verrichten voor rekening van derden kunnen voor hun werknemers beroep doen op een opleidingsbudget.
Meer info vind je op www.sftl.be

Alimento

Bedrijven uit de voedingsnijverheid kunnen via Alimento een tussenkomst aanvragen van € 15/uur per deelnemer, met een maximum van €360 per dag.
Meer info vind je op Alimento

Vlaams Opleidingsverlof (VOV)

Het Vlaams Opleidingsverlof (Betaald Educatief Verlof), biedt werknemers uit de privésector de mogelijkheid om erkende opleidingen te volgen met behoud van loon. De werkgever kan de loonkost grotendeels terugvorderen.
Meer info vind je op VOV

Constructiv

Via Constructiv kan je voor arbeiders die tewerkgesteld zijn binnen de bouwsector (PC 124) subsidies krijgen. Dit kan zowel binnen als buiten de winteropleidingen.
Meer info vind je op constructiv

Bouwunie

Arbeiders uit de bouwsector (PC 124) kunnen in de winterperiode (van 1/12 t.e.m. 31/3) genieten van subsidies via de Confederatie Bouw wanneer ze door hun werkgever als tijdelijk werkloos wegens slecht weer worden geplaatst.
Meer info vind je op Bouwunie

Wens je meer informatie over de subsidies?

CONTACTEER ONS