Drive Coach Journey

Verminder verbruik, ongevallen en fleetkosten met ons leertraject van een jaar

Ontdek ons innovatieve jaartraject, speciaal ontworpen om op een efficiënte manier tastbare resultaten te behalen. Door de combinatie van een praktische app met een mix van strategische bouwstenen, realiseren we blijvende veranderingen in rijgedrag.

De sterke punten van dit traject:

  • Geen gedoe met ingewikkelde installaties. Zodra jouw medewerkers de Drive Coach app hebben gedownload, kunnen ze direct aan de slag.
  • Na elke rit ontvangen ze onmiddellijk feedback via hun persoonlijke rijstijlscores in de app, samen met waardevolle tips om hun rijgedrag te verbeteren.
  • De stuurgroepen dienen voor opvolging en bijsturing van het traject.
  • Een individuele opleiding voor een deel van de groep.
  • Bezorgd om privacy van je medewerkers? Geen nood, ons traject is volledig GDPR-proof.

Benieuwd hoe onze unieke bouwstenen jouw bedrijf kunnen transformeren? Ontdek het hieronder.

De bouwstenen

Rijstijlmonitoring

In onze Drive Coach app monitoren we de veiligheid, duurzaamheid, snelheid en afleiding van je werknemers tijdens het rijden. 

Feedback aan medewerkers

Via hun persoonlijke app ontvangen medewerkers feedback over hun rijgedrag en waardevolle tips om hun rijgedrag te verbeteren.

Opvolging

Tweemaandelijkse rapportage van de resultaten via ons dashboard, zodat de bedrijfscoördinator eenvoudig de resultaten kan opvolgen.

Stuurgroepen

Tijdens de stuurgroepen evalueren we de resultaten en selecteren we bestuurders die een individuele praktijktraining krijgen.

Opleiding

Tijdens de praktijktraining ontvangt de deelnemer gepersonaliseerde tips van een instructeur om zijn rijvaardigheid te verbeteren.

Benieuwd wat de Drive Coach Journey voor je bedrijf kan betekenen?

Contacteer ons