E-Learning “shift” voor FIETS

Laat jouw medewerkers op een efficiëntere manier de “Shift” maken naar een veiliger fietsgedrag. Risicoperceptie, zichtbaarheid, wegcode, het komt allemaal aan bod. Maar ook mentale focus en communicatie worden aangekaart. Al deze onderwerpen worden op een boeiende en speelse manier aangekaart in interactieve en korte modules. 

Ons e-learning platform kan gebruikt worden als sensibilisatie het ganse jaar door of in pakketvorm ter voorbereiding op een praktijkopleiding.

Meer weten over onze e-learning?

Hoe werkt het?

Als bedrijfscoördinator

Je kiest uit ons aanbod van korte en krachtige modules een traject rond veilig en defensief rijden. Je bepaalt ook het tempo: bijvoorbeeld één module per maand of een pakket van modules in een beperktere tijd.

Zo heeft SHIFT een directe invloed op het rijgedrag van je medewerkers, daar waar jij dit het meest nodig vindt en aan een tempo dat past bij het doel dat jij met jouw organisatie wil bereiken.

Als deelnemer

Je logt in via MyDrivOlution. Je treft er je af te werken modules aan en kunt meteen aan de slag. Flexibiliteit troef: je werkt deze modules af, waar en wanneer je dit het beste uitkomt.

Op die manier leer je op jouw tempo, je begint met wat jou het meest interesseert en je hebt grip op je vorderingen.

Praktisch

Onze modules duren gemiddeld 6 minuten.

Verschillende interactieve werkvormen, video’s en fotomateriaal zorgen voor aantrekkelijk, boeiend en speels leren.

Twijfel? Een discussie onder collega’s? Je kunt alles onbeperkt opnieuw bekijken.
 

Blended learning – de totaalervaring

Het beste van twee werelden.  Efficiënt online kennis opdoen op eigen tempo in combinatie met een individuele praktijktraining op een afgesloten parcours of zelfs op de openbare weg. Deze manier van leren geeft je medewerkers extra succesgaranties gezien ze hun theoretische kennis onmiddellijk aan de praktijk kunnen toetsen tijdens een ‘live’ opleiding.

Contacteer ons voor een gratis demo

Contacteer ons vrijblijvend