Driver 2.0

Rijstijlcoaching vanop afstand

Wil je het rijgedrag van je werknemers verbeteren en verplaatsingstijd vermijden? Dan is Driver 2.0 de oplossing. 

De objectieve rijstijlmeting via dongle, gecombineerd met onze positieve aanpak, motiveert je medewerkers om hun rijgedrag te verbeteren. Kleine verbeteringen in rijgedrag maken immers een groot verschil. Je wagenpark zal veiliger en zuiniger zijn, waardoor je bespaart op brandstof- en onderhoudskosten én bandenslijtage. Daarnaast zal het aantal schadegevallen afnemen, wat de veiligheid van je medewerkers ten goede komt.

Met Driver 2.0 helpen we je chauffeurs op weg naar een betere en veiligere rijstijl, zonder verplaatsingstijd.

“Dankzij DrivOlution sta ik nu geconcentreerd, maar toch ontspannen in het verkeer. De aanpassing van mijn rijstijl heeft me nochtans niet veel moeite gekost. Mijn werkgever en het milieu hebben er veel baat bij, aangezien mijn verbruik met bijna 20% daalde.”

Peter Meere

FIELD MANAGER FOOD BIJ DUVEL MOORTGAT

Onze aanpak

 1. 1

  Levering dongle(s)

 2. 2

  Plug-in

 3. 3

  Feedback & advies

 4. 4

  Eindverslag

Waarom Driver 2.0 volgen bij DrivOlution?

Onze ervaren instructeurs motiveren je medewerkers om een betere chauffeur te worden. Dit doen ze met gericht, persoonlijk advies én met de glimlach.

Gerichte aanpak

We baseren ons op objectieve metingen, waardoor we doelgericht kunnen werken. Je medewerkers boeken zichtbare resultaten.  
Met duidelijke communicatie helpen we je vloot op weg naar een duurzame verbetering van het rijgedrag.
 

Opbouwende feedback

Je medewerkers krijgen tussentijdse meetresultaten. Samen met onze positieve en ondersteunende feedback motiveren we hen om hun rijgedrag te verbeteren. 
 

Concrete werkpunten

We vertalen onze feedback naar concrete werkpunten waarmee je chauffeurs meteen aan de slag kunnen.
Ons advies is concreet en meteen inzetbaar in de praktijk. Onze instructeurs weten waar ze het over hebben en hoe ze rijgedrag doelgericht kunnen bijsturen.
 

Altijd kostenbesparend

Je kan kiezen of onze instructeurs de focus leggen op veiligheid of duurzaamheid, of beide. Naargelang deze focus zullen we de chauffeur begeleiden om veiliger of ecologischer te rijden. En dit heeft dan weer positieve gevolgen voor je kosten: je zal een daling merken in het aantal schadegevallen, in de brandstofkosten, of beide.
 

Stressreducerend

Onze coaching heeft een positief effect op het welzijn van je medewerker. Hij gaat niet alleen veiliger de baan op, maar ook kalmer en evenwichtiger.
 

Meer weten over Driver 2.0?

Contacteer ons