E-learning "shift"

“Shift” de kennis rond veilig en zuinig rijden van jouw bedrijfswagenbestuurders op een efficiëntere manier in een hogere versnelling.

Ons e-learning platform kan gebruikt worden als sensibilisatie het ganse jaar door of in pakketvorm ter voorbereiding op een praktijkopleiding.

Nuttige info, en op een luchtige, maar toch aansprekende manier gebracht. Ik heb er veel aan gehad.

Eric Verbaenen

Human Resources Director bij Saint-Gobain

Hoe werkt het?

Als bedrijfscoördinator

Je kiest uit ons aanbod van 21 modules een traject op rond veilig rijden of rond brandstof en CO2 verminderen. Een combinatie van beiden kan ook.

Je bepaalt ook het tempo bijvoorbeeld één module per maand of een pakket van modules in een beperktere tijd.

Zo heeft SHIFT een directe invloed op het rijgedrag van je medewerkers, daar waar jij dit het meest nodig vindt en aan een tempo dat past bij het doel dat jij met jouw organisatie wil bereiken.

Als deelnemer

Je logt in via MyDrivOlution. Je treft er je af te werken modules aan en kunt meteen aan de slag. Flexibiliteit troef: je werkt deze modules af, waar en wanneer je dit het beste uitkomt. Op die manier leer je op jouw tempo, je begint met wat jou het meest interesseert en je hebt grip op je vorderingen.

Praktisch

Onze 21 modules duren gemiddeld 6 minuten.

Verschillende interactieve werkvormen, video’s en fotomateriaal zorgen voor aantrekkelijk, boeiend en speels leren.

Twijfel? Een discussie onder collega’s? Je kunt alles onbeperkt opnieuw bekijken.

Blended learning – de totaalervaring

Het beste van twee werelden.  Efficiënt online kennis opdoen op eigen tempo in combinatie met een individuele praktijktraining op de openbare weg. Deze manier van leren geeft je medewerkers extra succesgaranties gezien ze hun theoretische kennis onmiddellijk aan de praktijk kunnen toetsen tijdens een ‘behind the wheel’ opleiding.

Contacteer ons voor een gratis demo

Contacteer ons vrijblijvend