Aanbod voor
vrachtwagens

Na een analyse fase verbeteren we samen stap voor stap de ROI van uw vrachtwagenpark. Opleidingen vakbekwaamheid zijn daarom meer dan een verplicht nummer. Onze totaalaanpak voor vrachtwagens resulteert in lagere brandstofkosten, minder schadegevallen en minder stress achter het stuur.

Ontdek ons aanbod

Aanbod voor
personen- en bestelwagens

Tijdens een analyse fase brengen we uw wagenpark in kaart. Met deze gegevens wordt een opleidingsprogramma op maat samengesteld. Onze focus op duurzame gedragsverandering zorgt voor een blijvende kostenvermindering, ecologisch verantwoord rijden, minder schadegevallen,…

Ontdek ons aanbod

Vrachtwagens

Met de unieke totaalaanpak van DrivOlution profiteert u van een duurzame gedragsverandering.

 • Analyseren

  We analyseren tot in de kleinste details de individuele rijdata van uw chauffeurs, gericht zoekend naar naar mogelijke verbeterpunten. We leggen samen met u doelen vast en zorgen dat die bereikt worden.

 • Opleiden

  Een vakbekwame chauffeur zit stressvrij achter het stuur, vermijdt ongevallen en verbruikt minder brandstof. Daar doen wij het voor!

 • Bijsturen

  Wij reiken u alle tools aan om uw chauffeurs blijvend individueel op te volgen en te ondersteunen met gerichte feedback. Alleen dan lukt duurzame gedragsverandering. Rijstijlparameters hebben al snel geen geheimen meer.

Meer weten? Contacteer ons

Personenwagens & bestelwagens

Met onze unieke geïntegreerde aanpak bereiken we blijvende resultaten.

 • Analyseren

  Onze registratietools analyseren haarfijn het rijgedrag van uw chauffeurs. Deze cijfers vormen een onbetwistbare basis om samen de baan op te gaan.

 • Opleiden

  Elke chauffeur vindt van zichzelf dat hij veilig, defensief en zuinig rijdt. Wij houden u een objectieve spiegel voor. Vervolgens werken we stap voor stap aan duurzame verbeteringen.

 • Bijsturen

  We volgen uw chauffeurs over een langere tijdspanne op en meten nauwgezet de vooruitgang. U krijgt de tools om zowel individueel als op bedrijfsniveau op te volgen en bij te sturen.

Meer weten? Contacteer ons

Maak gebruik van subsidies


KMO portefeuille
Opleiding & Advies

Cheque formation

FVB

Educatief verlof

Alimento

Vormelek (Volta)


Wilt u besparen? Wij vertellen graag hoe.

Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Wij luisteren naar uw verhaal en tonen u de resultaten van onze unieke aanpak.