Fiets & step

Veiliger rijden met fiets en step

De bedrijfsfiets en de step zitten in de lift. Het zijn duurzame vervoermiddelen en bovendien bieden ze een oplossing voor het toenemende fileleed. 
Nemen jouw medewerkers de fiets voor hun woon-werkverkeer? Of gebruiken ze e-steps voor verplaatsingen op het bedrijfsterrein? In beide gevallen kan veiligheid een zorg zijn. E-bikes en e-steps brengen immers specifieke risico’s mee, zowel voor de bestuurder als voor andere weggebruikers. 

Onze aanpak

DrivOlution begeleidt je medewerkers naar een veiliger gebruik van fiets en step. Je vermijdt arbeidsongevallen en werkverlet en motiveert hen bovendien om de auto te laten staan. Fietsen of steppen je medewerkers nog niet, maar wil je hen hier graag warm voor maken? Ook dan kan je rekenen op onze raad en daad. 

“Bij Roche investeren we in duurzame mobiliteit. Dankzij de workshop van DrivOlution werden we ons bewust van de risico’s bij het gebruik van elektrische steps. Tijdens de interactieve theorieopleiding kwamen we alles te weten over de belangrijkste verkeersregels en hoe ongevallen te vermijden. In de praktijkopleiding konden we oefenen met de e-step. Dankzij de nuttige tips van de instructeurs hadden de meesten onder ons de belangrijkste vaardigheden onder de knie.”

Vanessa de Vriese

Roche

Onze diensten voor fiets & step

gray-curve--outlines